Shirko

Prekrasna poruka za sva vremena i višestruko racionalna ako je primenimo. Umesto da idemo lekaru , uštedećemo puno vremena za životne radosti.Ostaće nam i puno novca ako ne kupujemo skupe lekove sa još skupljim kontraindikacijama.Sačuvaćemo i nerve jer nema neizvesnosti: kakav je rezultat analize, nema ni : dodjite sutra ( ili za par meseci ).Produžićemo zdrav život i poklanjati mudrosti i iskustva naraštajima.

Takođe ste čuli za staru izreku: „ Vi ste ono što jedete “. Izgleda da je sada tačna i izreka: „ Vi ste i ono što apsorbujete “. Savremena ishrana je sve siromašnija mineralima zbog korišćenja veštačkog đubriva. Savremena hrana je i rafinisana, uskraćeni smo za mnogo esencijalnih minerala i onda pokušavaju da nam nedostajuće minerale i vitamine nadomeste tabletama. Ako želimo da nadoknadimo te neophodne nutrijente treba koristiti najbezbedniji i najlakši način za unos - apsorpcijom kroz kožu ( transdermalno unošenje). To je brz i pogodan način za snabdevanje organizma mineralima u najprihvatljivijem , neizmenjenom obliku za naše telo i to bez opterećenja bubrega i jetre.

Drago nam je da ste došli na naš sajt. Tekstovi koje ovde možete pročitati i proizvodi koje vam predstavljamo naš su skromni doprinos lakšem i sigurnijem očuvanju zdravlja.

Kontakt podaci o firmi

  • Ime firme: Shirko ZRPU
  • Adresa: Svetog Save 32
  • Mesto: 26220 Kovin
  • Kontakt telefon: 013 744 344
  • Osoba za kontakt: zoran.vucic@shirko.com
  • E-mail adresa: http://www.shirko.com

Reč prijatelja

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije informacije i savete o zdravom načinu življenja