ES Komerc Prijepolje

Kompanija Es Komerc se vec 25 godina bavi trgovinom, maloprodajom (Es Komerc d.o.o. iz Prijepolja - posedujemo 20ak MPO na podrucju JZ Srbije), a zadnje dve intenzivno proizvodnjom zdrave hrane i jos intenzivnije proizvodnjom organskih proizvoda. 

Brend smo nazvali VoLiM DOBRO U LJUDIMA, a proizvodnju zaokružili konceptom HRANA NAŠEG KRAJA. Naime, sve sirovine potiču iz kraja u kojem živimo, kraja koji je još uvek očuvan i gde je priroda jos uvijek dostojna sebe. 

U 2019. godini mnogi trgovački lanci u Republici Srbiji su nas prepoznali kao jednog od najozbiljnijih proizvođača zdrave i organske hrane. S tim da smo jedini domaći proizvođac organskih testenina (heljda, spelta) u drzavi, koji je prisutan u trgovinskim lancima.

Želja nam je da deo tradicije i istorije našeg kraja sačuvamo, da se kulturno istorijsko nasleđe ovog podneblja ne prepusti zaboravu, a tradicionalni specijaliteti opet ožive.

Kroz brend VoLim dobro u ljudima želimo da zemlji, regionu i svetu prenesemo deo naše tradicije, istorije i kulture, deo veština i znanja naših predaka, deo bogatstva koje nam je povereno. 

Pojednostaviti proizvodni proces, potpuno izbaciti nepotrebne veštačke dodatke, zaobići mašinsku preradu kada god je to moguće, jednom rečju vratiti se tradiciji - je ideja koja nas pokreće.

Misija nam je da upotrebimo stara znanja tradicionalnih receptura i oplemenimo ih kroz moderne tehnologije kako bismo proizveli kvalitetne, zdrave i ukusne proizvode.

Naš koncept ima za cilj da ljudima probudi nostalgiju na prošla vremena i donese kvalitet ručno rađene proizvodnje po starim recepturama.

Linkovi:

https://volim.rs

https://www.instagram.com/volim.dobro.u.ljudima

https://www.facebook.com/volim.dobro.u.ljudima

Kontakt podaci o firmi

  • Ime firme: Es Komerc d.o.o.
  • Adresa: Velika Župa bb
  • Mesto: 31300 Prijepolje
  • Kontakt telefon: 064/6470-696
  • Osoba za kontakt: Taida Turkmanović, brand manager
  • E-mail adresa: taida.turkmanovic@eskomerc.com ; info@volim.rs
  • Web sajt: www.eskomerc.com

Reč prijatelja

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije informacije i savete o zdravom načinu življenja