Optika Vanja

Optika u Kragujevcu – Vanja, u svojoj bogatoj ponudi ima naočare i usluge za sve generacije. U našoj optičkoj radnji možete dobiti:
– Dioptrijski pregled očiju
– Besplatno kompjutersko određivanje dioptrije
– Pregled očnog dna
– Pregled očnog pritiska
– Veliki izbor sočiva
– Dioptrijska stakla
– Veliki izbor okvira za naočare
– Sunčane naočare
– Sunčana stakla sa i bez dioptrije
– Popravka naočara

Okvire za naočare prodajemo i preko overenih recepata socijalnog osiguranja, a ostale pogodnosti koje Vam stoje na raspolaganju su:
– Plaćanje u više mesečnih rata preko Komercijalne banke
– Plaćanje preko sindikata na 4 rate
– Plaćanje preko penzionih čekova na 3, 6 i 9 rata

Veoma je bitno da se kod oftamoloških pregleda uvek obratite stručnim licima, kako se potencijalni ili hronični problemi sa vidom ne bi pogoršavali i pravili Vam još više nelagnodnosti u svakodnevnom radu i životu. Naša Optika Vanja je specijalizovana radnja za pružanje usluga prodaje dioptrijskih naočara, sočiva i stakala, ali i za specijalističke preglede. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu i uvek pratimo najnovije i najpouzdanije dijagnostičke metode i aparaturu koja će precizno odrediti dioptriju i ustanoviti problem sa vidom.
Kod dioptrijskog pregleda radimo besplatno kompjutersko određivanje dioptrije sa probnim setom koju vrši diplomirani optometrista, što je veoma bitno kako bi pregled bio stoprocentno tačno odrađen. Preglede očnog dna i očnog pritiska vršimo najnovijim aparatima koji su trenutno najbolji na tržištu.

Osim toga, naša optička radnja Vanja ima veliki izbor okvira, naočara za sunce sa ili bez dioptrije, a radimo i popravku naočara koja su se iz nekog razloga oštetila i ne vrše u potpunosti svoju funkciju. Naš stručan tim je uvek tu da Vas posavetuje, odredi dioptriju, očni pritisak i pregleda očno dno, kao i da Vam ponudi adekvatne naočare i okvire koji će odgovarati Vašem ukusu, želji i Vašem licu.
Imamo u ponudi markirane okvire Guess, Moschino, Roberto Cavalli, Gant, Police, Renato Balestra, I green, Givenchy, Avanglion, Ozzie,…
Adresa je:
Kralja Petra I 36, Kragujevac.
Radno vreme: ponedeljak-petak 08h-20h, subota 08h-14h
Pregledi se vrše: ponedeljak-petak 08h-18h, subota 08h-14h
Instagram profil: Facebook profil : Optika Vanja
Optika Vanja
Sa nama vidite dalje!
Vaša Optika Vanja, Kragujevac.

Kontakt podaci o firmi

  • Ime firme: Optika Vanja
  • Adresa: Kralja Petra I 36,
  • Mesto: Kragujevac
  • Kontakt telefon: +381 065 6688662

Reč prijatelja

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije informacije i savete o zdravom načinu življenja