Green House Food DOO Novi Sad

Naša fabrika je na rubu Petrovaradina, naselja Novog Sad. Smestili smo se udobno, funkcionalno, čisto i praktično. Nemamo sve što nam treba, ali za početak imamo i više nego što smo ikada sanjali da ćemo imati.

Verujemo da se znanjem dolazi do uspeha. Verujemo da nema prečica i da moramo prvo da imamo žuljeve da bi smo imali rukavice. Verujemo u odgovornost, u odgovornost prema Vama, naši dragi prijatelji, prema prirodi, prema onom malenom proizvođaču naših sirovina, jer on je najbitniji. On, taj mali proizvođač od majke prirode donosi nam zdravlje na našu trpezu. Njega treba da sačuvamo. Njegov znoj treba da bude i naš znoj. Njega i čuvamo. Treba da znamo koliki se trud uloži da bi, eto, pasulj bi deo naše zdrave ishrane. Trud veliki kao vaseljena. Zato mi imamo duboko poštovanje prema našem proizvođaču pasulja i leblebije. Zato, pošto želimo, hoćemo i možemo da naš pasulj i leblebija budu domaći, 100% prirodni i zdravi. Mi smo tu, čekamo Vas. Naša vrata su uvek otvorena za naše prijatelje.

Dobro se dobrim vraća!

Naši proizvodi ne sadrže veštačke aditive, pobol šače ukusa, boje ili arome. Bogati su biljnim belančevinama i vlaknima. Naši proizvodi prolaze kroz niz koraka obrade i različitih faza osiguranja kvaliteta na putu od prirodnog sirovog sastojka do prodajnih polica. Svaki pojedinačni korak se prati, a kontrole se izvode s najvećom pažnjom i dokumentovane sa jasnim, sveobuhvatnim informacijama. Naš sistem upravlanja kvalitetom je sertifikovan prema ISO 22000, a naša fabrika je sertifikovana u skladu sa odredbama Ekološke regulative.

Mi verujemo da svako ko se zdravo hrani zdravo i misli!

Naši proizvodni procesi teže da očuvanje hranlivih materija i kontrolisana fabrička proizvodnja donose vrhunske proizvode koji podržavaju zdrav način života!

Verujemo da svi zaslužuju da jedu zdravo, ali da zdrava ishrana ne ugrožava ukus. Zato smo razvili niz kvalitetnih i ukusnih proizvoda prepunih dobrotom prirode i želimo da ih podelimo sa vama. Posebno smo obratili pažnju da spojimo aromu skuvanih zrna sa kombinacijom začina i dodatkom bilnog ulja kako bi iznedrili proizvode u kojima će naši konzumenti uživati.

Dragi prijatelji, mi idemo ka Vama bilo gde da ste na ovaj divnoj planeti koju moramo da čuvamo sve dok hodamo po njoj!

Uživajte

Kontakt podaci o firmi

  • Ime firme: Green House Food DOO Novi Sad
  • Adresa: Jovana Đorđevića 11
  • Mesto: Novi Sad
  • Kontakt telefon: 060 4725 296
  • E-mail adresa: office@greenhousefood.rs
  • Web sajt: www.patewski.com

Reč prijatelja

Prijavite se na newsletter i primajte najnovije informacije i savete o zdravom načinu življenja